Kogide kohv Zhigoneshi

22.00 

KOHVIUBA ZHIGONESHI, 500g

PARIM ARABICA MÄGISMAA KOHV SIERRA NEVADA DE SANTA MARTAST
• õiglaselt kaubeldav
• 100% arabica, käsitsi korjatud
• Mägismaa kohv espresso valmistamiseks
• täidlane, kreemjas, madala happesusega
• Metsik kohv, kasvatatud džunglis
• traditsiooniline trummelküpsetamine
100% arabica ubadest valmistatud espresso tähistab kõrget kvaliteeti, kuid on ka väga tundlik veetemperatuuri muutuste suhtes. Mida kuumem on vesi, seda puuviljasemaks muutub ZHIGONESHI espresso.
Maitse
CAFÉ KOGI “ZHIGONESHI” (hääldatakse: zhigoneshi) on espressoröstitud kohv, mis on valmistatud Kogi ja Arhuaco kohviubadest saadud rohelisest kohvist. See on rikkalikum kui enamik Colombia kohvisid, mis on tingitud kasvatusmeetodist, kohvisordist ja kultuurilisest arusaamast looduse kohtlemisest. CAFÉ KOGI kõrget kvaliteeti on tunda juba esimesest tassist alates. Kerge magusus ja väga peen, terav happesus loovad rafineeritud iseloomuga kohvi. Erinevate aroomide hulgast paistavad silma kakao, tumeda šokolaadi ja tasakaalustatud tsitruseliste aroomid.
ZHIGONESHI sümboliseerib vastastikust toetust, andmise ja võtmise tasakaalu, kõiges eksisteerivas vajalikku tasakaalu. Kogid annavad oma kohvi, armastuse, töö ja energia; sina kohvisõbrana tänad neid ja toetad oma ostuga selle ainulaadse kultuuri säilimist.
Metsakohv – kooskõlas loodusega
Peaaegu metsikult kasvav metsakohv, nagu CAFÉ KOGI, annab väikese saagi, kuid aroom on kontsentreeritum ja intensiivsem. Aastakümnete jooksul on kohvipuudel olnud palju aega aeglaselt ja rahulikult kasvada, optimaalselt oma asukohaga kohanedes. Kogi kaitseb neid väärtuslikke puid armastavalt, viib läbi rituaale ja sekkub loodusesse võimalikult vähe.
ORGAANILINE?
Kogid ravivad oma taimi meditatiivsete palvete ja rituaalidega. Ometi ei ole neil lubatud kasutada sõnu “mahe” või “mahepõllumajanduslikult kasvatatud”. On hämmastav, et sõna saab kaubamärgiks registreerida. Sellest hoolimata ei osale kogid märgistega seotud hulluses. Nad elavad loodusega harmoonias ega vaja sertifitseerimiseks mõnda eksperti. Ja pärast seda, kui on nad näinud, kuidas mahekohvi süsteem Colombias toimib, ei huvita neid ka osalemine.
Me eelistame parimat kvaliteeti, olenemata märgistest!